Nutriční hodnoty (Kukuřičný salát s hermelínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 645 kJ / 632 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 29,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 23,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,37 g |
| Tuky | 35,15 g |
| – nasycené | 16,67 g |
| – nenasycené | 17,14 g |
| –– mononenasycené | 14,68 g |
| –– polynenasycené | 2,45 g |
| ––– omega 3 | 0,21 g |
| Vláknina | 13,74 g |
| Cholesterol | 83 mg |
| Sodík | 1,18 g |
| Sůl | 3,00 g |
| Sacharidy | 43,57 g |
| – cukry | 36,16 g |
| ––– laktóza | 1,33 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 plechovka kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
| 1 sklenička 1 sklenička nakládaných kukuřiček | Kukuřice mladá sterilovaná | |
| 1 1 malá plechovka hrášku | Hrášek zelený sterilovaný | |
| 2 lžíce 2 lžíce nakrájené nakládané papriky | Paprika červená sterilovaná | |
| 10 10 rajčat | Rajče červené čerstvé | 600 g |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 2 2 sladkokyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| trochu trochu nálevu z okurek | Nálev z okurek | |
| citron (podle chuti) | Citrón čerstvý | |
| 1 1 hermelín | Hermelín | 100 g |
| 1 1 malá tatarka | Tatarská omáčka | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |