Nutriční hodnoty (Květák na korejský způsob)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 5 974 kJ / 1 428 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,55 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,55 g |
| Tuky | 50,54 g |
| – nasycené | 6,22 g |
| – nenasycené | 43,23 g |
| –– mononenasycené | 11,26 g |
| –– polynenasycené | 31,98 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 11,65 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 143 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 233,80 g |
| – cukry | 215,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 květák | Květák čerstvý | |
| 3 3 velké mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| 200 g 200 g cukru | Cukr bílý | 200 g |
| 2 2 čajové lžičky soli (vrchovaté) | Sůl mořská | |
| 1 1 čajová lžička mletého černého pepře | Pepř černý mletý | |
| 2 2 čajové lžičky mletého koriandru (vrchovaté) | Koriandr list sušený | |
| 1 1 čajová lžička sladké červené papriky (vrchovatá) | Paprika červená sušená | |
| 1/2 1/2 čajové lžičky pálivé papriky | Paprika pálivá | |
| 1 1 čajová lžička kurkumy (vrchovaté) | Kurkuma mletá | |
| 190 ml 190 ml octa 8% | Ocet lihový | 190 ml |
| 50 ml 50 ml slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 50 ml |
| 1 litr 1 litr vody | Voda | 1000 ml |