Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tykvová polévka s růžičkovou kapustou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 301 kJ /
789 kcal
Bílkoviny22,36 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,36 g
Tuky32,57 g
– nasycené4,61 g
– nenasycené27,09 g
–– mononenasycené21,38 g
–– polynenasycené5,71 g
––– omega 30,93 g
Vláknina43,34 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 73 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy84,29 g
– cukry23,55 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g tykve Dýně čerstvá 400 g
200 g 200 g růžičkové kapusty Kapusta růžičková čerstvá 200 g
200 g 200 g žampionů Žampion čerstvý 200 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
1 1 větší brambora Brambor zimní 50 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
asi 2 asi 2 cm kousek zázvoru Zázvor sušený
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
4 lžičky 4 lžičky olivového oleje Olej olivový 20 ml
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
1/2 lžičky 1/2 lžičky celého pepře Pepř černý 3.5 g
1 lžíce 1 lžíce kurkumy Kurkuma mletá 15 g
snítka snítka tymiánu Tymián sušený
čerstvá majoránka Majoránka čerstvá
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.