Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Toskánské závitky s rajskou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie3 952 kJ /
945 kcal
Bílkoviny105,84 g
– z toho živočišné bílkoviny100,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,84 g
Tuky38,40 g
– nasycené8,45 g
– nenasycené25,87 g
–– mononenasycené21,11 g
–– polynenasycené4,76 g
––– omega 30,07 g
Vláknina9,10 g
Cholesterol 400 mg
Sodík 365 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy39,34 g
– cukry25,25 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g mletého hovězího masa (nebo mix) Hovězí ořez 500 g
12 12 velkých listů toskánského kadeřávku Kapusta kadeřavá čerstvá
čerstvě mletý čtyřbarevný pepř Pepř barevný
sušené italské bylinky Provensálské koření
sůl Sůl mořská
500 ml 500 ml rajčatové passaty Pyré z červených rajčat 500 g
1 1 šalotka Šalotka čerstvá
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
1 lžička 1 lžička bazalky Bazalka čerstvá 5 g
1 lžička 1 lžička oregana Oregano sušené 5 g
citrónová šťáva Šťáva z citrónu
moučkový cukr Cukr bílý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.