Nutriční hodnoty (Toskánské závitky s rajskou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 3 952 kJ / 945 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 100,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,84 g |
Tuky | 38,40 g |
– nasycené | 8,45 g |
– nenasycené | 25,87 g |
–– mononenasycené | 21,11 g |
–– polynenasycené | 4,76 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 9,10 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 365 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 39,34 g |
– cukry | 25,25 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g mletého hovězího masa (nebo mix) | Hovězí ořez | 500 g |
12 12 velkých listů toskánského kadeřávku | Kapusta kadeřavá čerstvá | |
čerstvě mletý čtyřbarevný pepř | Pepř barevný | |
sušené italské bylinky | Provensálské koření | |
sůl | Sůl mořská | |
500 ml 500 ml rajčatové passaty | Pyré z červených rajčat | 500 g |
1 1 šalotka | Šalotka čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
1 lžička 1 lžička bazalky | Bazalka čerstvá | 5 g |
1 lžička 1 lžička oregana | Oregano sušené | 5 g |
citrónová šťáva | Šťáva z citrónu | |
moučkový cukr | Cukr bílý | |
sůl | Sůl mořská |