Nutriční hodnoty (Toskánské závitky s rajskou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 3 952 kJ / 945 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 105,84 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 100,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,84 g |
| Tuky | 38,40 g |
| – nasycené | 8,45 g |
| – nenasycené | 25,87 g |
| –– mononenasycené | 21,11 g |
| –– polynenasycené | 4,76 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 9,10 g |
| Cholesterol | 400 mg |
| Sodík | 365 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 39,34 g |
| – cukry | 25,25 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g mletého hovězího masa (nebo mix) | Hovězí ořez | 500 g |
| 12 12 velkých listů toskánského kadeřávku | Kapusta kadeřavá čerstvá | |
| čerstvě mletý čtyřbarevný pepř | Pepř barevný | |
| sušené italské bylinky | Provensálské koření | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 500 ml 500 ml rajčatové passaty | Pyré z červených rajčat | 500 g |
| 1 1 šalotka | Šalotka čerstvá | |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
| 1 lžička 1 lžička bazalky | Bazalka čerstvá | 5 g |
| 1 lžička 1 lžička oregana | Oregano sušené | 5 g |
| citrónová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| moučkový cukr | Cukr bílý | |
| sůl | Sůl mořská |