Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí na pomeranči s perníkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 793 kJ /
2 102 kcal
Bílkoviny123,06 g
– z toho živočišné bílkoviny115,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,56 g
Tuky115,45 g
– nasycené50,38 g
– nenasycené30,04 g
–– mononenasycené22,76 g
–– polynenasycené7,28 g
––– omega 30,80 g
Vláknina13,65 g
Cholesterol 225 mg
Sodík 769 mg
Sůl1,70 g
Sacharidy120,00 g
– cukry82,53 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hovězího krku Hovězí krkovice 500 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olej Olej řepkový
300 g 300 g kořenové zeleniny Mrkev čerstvá 300 g
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
větvička větvička tymiánu Tymián sušený
větvička větvička rozmarýnu Rozmarýn sušený
1 lžíce 1 lžíce cukru Cukr bílý 25 g
1 lžíce 1 lžíce protlaku Protlak rajčatový 15 g
1 1 pomeranč Pomeranč čerstvý
300 ml 300 ml vývaru Vývar masový 300 ml
100 ml 100 ml červeného vína Víno červené suché 100 ml
1 lžíce 1 lžíce pomerančové marmelády Marmeláda pomerančová 15 g
100 g 100 g perníku Perník 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.