Nutriční hodnoty (Hovězí na pomeranči s perníkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 793 kJ / 2 102 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 123,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 115,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,56 g |
| Tuky | 115,45 g |
| – nasycené | 50,38 g |
| – nenasycené | 30,04 g |
| –– mononenasycené | 22,76 g |
| –– polynenasycené | 7,28 g |
| ––– omega 3 | 0,80 g |
| Vláknina | 13,65 g |
| Cholesterol | 225 mg |
| Sodík | 769 mg |
| Sůl | 1,70 g |
| Sacharidy | 120,00 g |
| – cukry | 82,53 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g hovězího krku | Hovězí krkovice | 500 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový | |
| 300 g 300 g kořenové zeleniny | Mrkev čerstvá | 300 g |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| větvička větvička tymiánu | Tymián sušený | |
| větvička větvička rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| 1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
| 1 lžíce 1 lžíce protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
| 1 1 pomeranč | Pomeranč čerstvý | |
| 300 ml 300 ml vývaru | Vývar masový | 300 ml |
| 100 ml 100 ml červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce pomerančové marmelády | Marmeláda pomerančová | 15 g |
| 100 g 100 g perníku | Perník | 100 g |