Nutriční hodnoty (Ředkvičková pomazánka s lučinou a jarní cibulkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 663 kJ / 1 354 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 48,36 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 48,36 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g | 
| Tuky | 125,12 g | 
| – nasycené | 73,64 g | 
| – nenasycené | 40,30 g | 
| –– mononenasycené | 35,60 g | 
| –– polynenasycené | 4,70 g | 
| ––– omega 3 | 1,06 g | 
| Vláknina | 0,00 g | 
| Cholesterol | 798 mg | 
| Sodík | 799 mg | 
| Sůl | 1,72 g | 
| Sacharidy | 8,50 g | 
| – cukry | 5,90 g | 
| ––– laktóza | 4,70 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 15 15 ředkviček | Ředkvička čerstvá | |
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 300 g 300 g lučiny | Lučina 70% t.v s. | 300 g | 
| 2 2 vajíčka natvrdo | Vejce slepičí | 140 g | 
| sůl a pepř podle chuti | Pepř černý | |
| 1 PL 1 PL citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |