Nutriční hodnoty (Kedlubnová pomazánka s topinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 586 kJ / 379 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 39,14 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 35,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,78 g |
| Tuky | 18,90 g |
| – nasycené | 4,86 g |
| – nenasycené | 9,45 g |
| –– mononenasycené | 6,88 g |
| –– polynenasycené | 2,57 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 5,40 g |
| Cholesterol | 584 mg |
| Sodík | 1,01 g |
| Sůl | 2,40 g |
| Sacharidy | 10,40 g |
| – cukry | 7,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 větší kedlubna | Kedluben čerstvý | 180 g |
| 2 2 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
| 4-5 plátků 4-5 plátků šunky | Šunka vepřová vařená | 90 g |
| 1 balení 1 balení (80 g) žervé | Žervé | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 lžička 1 lžička olivového oleje | ||
| topinky |