Nutriční hodnoty (Salát jarní všehochuť)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 266 kJ / 64 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,18 g |
Tuky | 0,54 g |
– nasycené | 0,09 g |
– nenasycené | 0,37 g |
–– mononenasycené | 0,16 g |
–– polynenasycené | 0,21 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 16 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 9,53 g |
– cukry | 9,06 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 balení 1/2 balení salátového mixu | ||
1/2 1/2 žluté papriky | Paprika žlutá čerstvá | 75 g |
4 4 ředkvičky | Ředkvička čerstvá | |
4 4 cherry rajčátka | Rajčata cherry | 120 g |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
olivový olej | Olej olivový | |
vinný ocet | Ocet vinný bílý | |
citronový pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu |