Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Cizrnové kari se žampióny)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie5 783 kJ /
1 382 kcal
Bílkoviny23,63 g
– z toho živočišné bílkoviny5,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,03 g
Tuky83,09 g
– nasycené23,38 g
– nenasycené56,71 g
–– mononenasycené45,33 g
–– polynenasycené11,38 g
––– omega 30,32 g
Vláknina124,50 g
Cholesterol 72 mg
Sodík 1,69 g
Sůl5,80 g
Sacharidy73,90 g
– cukry20,25 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g sterilované cizrny Cizrna ve slaném nálevu 400 g
2 2 velké žampióny Žampion čerstvý
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
4 lžíce 4 lžíce arašídového oleje Olej podzemnicový 60 ml
200 ml 200 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 200 ml
1 lžíce 1 lžíce hladké rýžové mouky Mouka rýžová hladká 15 g
kari koření Kari
mletý kmín Kmín mletý
čerstvě mletý čtyřbarevný pepř Pepř barevný
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.