Nutriční hodnoty (Cizrnové kari se žampióny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 5 783 kJ / 1 382 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,03 g |
Tuky | 83,09 g |
– nasycené | 23,38 g |
– nenasycené | 56,71 g |
–– mononenasycené | 45,33 g |
–– polynenasycené | 11,38 g |
––– omega 3 | 0,32 g |
Vláknina | 124,50 g |
Cholesterol | 72 mg |
Sodík | 1,69 g |
Sůl | 5,80 g |
Sacharidy | 73,90 g |
– cukry | 20,25 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g sterilované cizrny | Cizrna ve slaném nálevu | 400 g |
2 2 velké žampióny | Žampion čerstvý | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4 lžíce 4 lžíce arašídového oleje | Olej podzemnicový | 60 ml |
200 ml 200 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
1 lžíce 1 lžíce hladké rýžové mouky | Mouka rýžová hladká | 15 g |
kari koření | Kari | |
mletý kmín | Kmín mletý | |
čerstvě mletý čtyřbarevný pepř | Pepř barevný | |
sůl | Sůl mořská |