Nutriční hodnoty (Kuřecí játra s medvědím česnekem na slanině a zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 10 959 kJ / 2 619 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 103,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 91,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,98 g |
| Tuky | 216,67 g |
| – nasycené | 91,40 g |
| – nenasycené | 115,64 g |
| –– mononenasycené | 94,19 g |
| –– polynenasycené | 21,45 g |
| ––– omega 3 | 2,00 g |
| Vláknina | 23,70 g |
| Cholesterol | 2,63 g |
| Sodík | 3,68 g |
| Sůl | 8,90 g |
| Sacharidy | 52,70 g |
| – cukry | 19,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
| 200 g 200 g gazdovské slaniny | Špek | 200 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1-2 1-2 papriky (podle velikosti) | Paprika bílá čerstvá | |
| 1/4 hlávky 1/4 hlávky raného zelí | Zelí bílé čerstvé | 750 g |
| 2 hrsti 2 hrsti medvědího česneku | Česnek medvědí čerstvý | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 200 ml 200 ml vody | Voda | 200 ml |
| 1 lžička 1 lžička solamylu | Bramborový škrob | 5 g |
| worcesterová omáčka (podle potřeby) | Worcestrová omáčka |