Nutriční hodnoty (Roštěná na víně (Prostřeno))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 2 237 kJ / 535 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,14 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,58 g |
| Tuky | 38,97 g |
| – nasycené | 12,21 g |
| – nenasycené | 25,54 g |
| –– mononenasycené | 19,24 g |
| –– polynenasycené | 6,30 g |
| ––– omega 3 | 1,86 g |
| Vláknina | 5,80 g |
| Cholesterol | 51 mg |
| Sodík | 16 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 17,96 g |
| – cukry | 10,96 g |
| ––– laktóza | 0,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 plátků 5 plátků hovězích roštěnek | Hovězí roštěnec | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| rajčatový protlak | Protlak rajčatový | |
| 150 ML 150 ML červeného vína | Víno červené suché | 150 ml |
| 2 PL 2 PL másla | Máslo kravské | 20 g |
| 2 PL 2 PL oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| 1 PL 1 PL mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| hovězí vývar | Vývar hovězí | |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| nové koření | Nové koření | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |