Nutriční hodnoty (Treska na mandlích s červeným vínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 979 kJ / 951 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,37 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,37 g |
| Tuky | 70,84 g |
| – nasycené | 7,62 g |
| – nenasycené | 62,11 g |
| –– mononenasycené | 25,29 g |
| –– polynenasycené | 36,82 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 12,14 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 12 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 26,61 g |
| – cukry | 6,43 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky tresky | Treska filet | |
| 80 g 80 g blanšírovaných mandlových plátků | Mandle loupané | 80 g |
| 3 PL 3 PL slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 33 ml |
| 1 1 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| 2 dl 2 dl červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |