Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybí filé na pórku a paprikách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 392 kJ /
333 kcal
Bílkoviny6,84 g
– z toho živočišné bílkoviny0,01 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,83 g
Tuky14,61 g
– nasycené2,13 g
– nenasycené11,76 g
–– mononenasycené8,15 g
–– polynenasycené3,60 g
––– omega 30,91 g
Vláknina11,40 g
Cholesterol 5 mg
Sodík 613 mg
Sůl1,35 g
Sacharidy38,94 g
– cukry32,12 g
––– laktóza0,02 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 kostky 4 kostky rybího filé Treska filet
1 1 menší pórek Pórek čerstvý
3 3 různobarevné papriky Paprika červená čerstvá 450 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
3 lžíce 3 lžíce sladké chilli omáčky Chilli omáčka 45 ml
2 2 cm silný plátek másla Máslo kravské 2 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
citronová šťáva Šťáva z citrónu
granulovaný česnek Česnek sušený
sladká mletá paprika Paprika červená sušená
kurkuma Kurkuma mletá
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.