Nutriční hodnoty (Rybí filé na pórku a paprikách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 392 kJ / 333 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,01 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,83 g |
Tuky | 14,61 g |
– nasycené | 2,13 g |
– nenasycené | 11,76 g |
–– mononenasycené | 8,15 g |
–– polynenasycené | 3,60 g |
––– omega 3 | 0,91 g |
Vláknina | 11,40 g |
Cholesterol | 5 mg |
Sodík | 613 mg |
Sůl | 1,35 g |
Sacharidy | 38,94 g |
– cukry | 32,12 g |
––– laktóza | 0,02 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 kostky 4 kostky rybího filé | Treska filet | |
1 1 menší pórek | Pórek čerstvý | |
3 3 různobarevné papriky | Paprika červená čerstvá | 450 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 lžíce 3 lžíce sladké chilli omáčky | Chilli omáčka | 45 ml |
2 2 cm silný plátek másla | Máslo kravské | 2 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
granulovaný česnek | Česnek sušený | |
sladká mletá paprika | Paprika červená sušená | |
kurkuma | Kurkuma mletá | |
sůl | Sůl mořská |