Nutriční hodnoty (Zapečené brambory s brokolicí, pórkem a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 506 kJ / 1 555 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,73 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,73 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,00 g |
Tuky | 115,30 g |
– nasycené | 55,60 g |
– nenasycené | 57,65 g |
–– mononenasycené | 48,70 g |
–– polynenasycené | 8,95 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 29,30 g |
Cholesterol | 95 mg |
Sodík | 2,23 g |
Sůl | 5,40 g |
Sacharidy | 79,94 g |
– cukry | 12,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 8 brambor větších | Brambor zimní | 400 g |
1 1 brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
1 1 pór celý | Pórek čerstvý | |
12-15 dkg 12-15 dkg oravské slaniny | Špek | 135 g |
6 plátků 6 plátků sýru na toasty | Toast pšeničný bílý | |
sádlo | Sádlo vepřové | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
koření na grilovanou zeleninu | Provensálské koření | |
grilovací koření s česnekem | Grilovací koření | |
pepř nebo chilli | Pepř černý |