Nutriční hodnoty (Zapečené brambory s brokolicí, pórkem a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 506 kJ / 1 555 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,73 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 4,73 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,00 g |
| Tuky | 115,30 g |
| – nasycené | 55,60 g |
| – nenasycené | 57,65 g |
| –– mononenasycené | 48,70 g |
| –– polynenasycené | 8,95 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 29,30 g |
| Cholesterol | 95 mg |
| Sodík | 2,23 g |
| Sůl | 5,40 g |
| Sacharidy | 79,94 g |
| – cukry | 12,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8 8 brambor větších | Brambor zimní | 400 g |
| 1 1 brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
| 1 1 pór celý | Pórek čerstvý | |
| 12-15 dkg 12-15 dkg oravské slaniny | Špek | 135 g |
| 6 plátků 6 plátků sýru na toasty | Toast pšeničný bílý | |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| koření na grilovanou zeleninu | Provensálské koření | |
| grilovací koření s česnekem | Grilovací koření | |
| pepř nebo chilli | Pepř černý |