Nutriční hodnoty (Vaječný salát se žampióny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 229 kJ / 55 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,33 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 1,33 g |
| – nasycené | 0,67 g |
| – nenasycené | 0,47 g |
| –– mononenasycené | 0,27 g |
| –– polynenasycené | 0,20 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 10 mg |
| Sodík | 47 mg |
| Sůl | 0,07 g |
| Sacharidy | 5,33 g |
| – cukry | 5,33 g |
| ––– laktóza | 4,67 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| sterilované žampióny (ve slaném nálevu) | Žampion zavařený | |
| vejce uvařená natvrdo | Vejce slepičí | |
| citrónová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| kelímek kelímek tatarské omáčky | Tatarská omáčka | |
| 1/2 kelímku 1/2 kelímku bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 100 ml |
| lžíce lžíce másla | Máslo kravské | |
| nať z mladé cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |