Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Nektarinkový koláč z jogurtového těsta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie6 276 kJ /
1 500 kcal
Bílkoviny37,53 g
– z toho živočišné bílkoviny22,29 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,24 g
Tuky45,99 g
– nasycené25,23 g
– nenasycené17,10 g
–– mononenasycené14,26 g
–– polynenasycené2,84 g
––– omega 30,15 g
Vláknina6,10 g
Cholesterol 386 mg
Sodík 1,89 g
Sůl4,86 g
Sacharidy230,95 g
– cukry114,15 g
––– laktóza11,99 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 150 g
100 g 100 g třtinového cukru Cukr třtinový 100 g
1/2 sáčku 1/2 sáčku kypřicího prášku Kypřící prášek 6 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
4 lžíce 4 lžíce másla (+ na vymazání formy) Máslo kravské 40 g
250 g 250 g bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 250 ml
1 1 vanilkový lusk Vanilkové lusky
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli Sůl mořská 4 g
4-5 4-5 nektarinek Dužina nektarinky čerstvá
plátky mandlí na posyp Mandle loupané

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.