Nutriční hodnoty (Pečená zelenina s rybou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 7 966 kJ / 1 904 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 148,73 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 132,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,73 g |
Tuky | 100,05 g |
– nasycené | 23,46 g |
– nenasycené | 73,23 g |
–– mononenasycené | 44,38 g |
–– polynenasycené | 28,86 g |
––– omega 3 | 4,88 g |
Vláknina | 37,88 g |
Cholesterol | 405 mg |
Sodík | 1,16 g |
Sůl | 2,60 g |
Sacharidy | 89,92 g |
– cukry | 22,36 g |
––– laktóza | 2,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 filety 3 filety sumečka afrického (nebo jiné ryby) | Sumeček filet | 600 g |
2 2 batáty | Batáty neloupané | |
4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g |
200 g 200 g fazolek | Fazolky čerstvé | 200 g |
1/2 1/2 menšího květáku | Květák čerstvý | |
2 2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 138 g |
1 palička 1 palička česneku | Česnek čerstvý | 80 g |
100 g 100 g korbáčků | Korbáčik | 100 g |
4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
čerstvě mletá kurkuma | Kurkuma mletá | |
1 lžíce 1 lžíce majoránky | Majoránka sušená | 20 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvé bylinky (bazalka, majorán, oregano, perila) | Petržel nať čerstvá |