Nutriční hodnoty (Terky bramborový knedlik)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 8 887 kJ / 2 124 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 70,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 53,00 g |
| Tuky | 19,57 g |
| – nasycené | 4,36 g |
| – nenasycené | 8,80 g |
| –– mononenasycené | 5,96 g |
| –– polynenasycené | 2,84 g |
| ––– omega 3 | 0,14 g |
| Vláknina | 29,50 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 4,26 g |
| Sůl | 10,42 g |
| Sacharidy | 401,90 g |
| – cukry | 15,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 850 g 850 g brambor | Brambor zimní | 850 g |
| 10 g 10 g soli | Sůl mořská | 10 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 360 g 360 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 360 g |
| hladká mouka na obalení | Mouka pšeničná hladká |