Nutriční hodnoty (Rybí filé s mrkví, hráškem a dýní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 4 873 kJ / 1 165 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 124,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 108,35 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,40 g |
| Tuky | 45,60 g |
| – nasycené | 27,54 g |
| – nenasycené | 16,80 g |
| –– mononenasycené | 13,98 g |
| –– polynenasycené | 2,82 g |
| ––– omega 3 | 0,75 g |
| Vláknina | 25,80 g |
| Cholesterol | 488 mg |
| Sodík | 573 mg |
| Sůl | 1,36 g |
| Sacharidy | 51,40 g |
| – cukry | 24,80 g |
| ––– laktóza | 0,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g rybího filé | Treska filet | 600 g |
| 200 g 200 g hrášku | Hrášek zelený | 200 g |
| 200 g 200 g mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g |
| 200 g 200 g dýně hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | 200 g |
| koření na ryby | Grilovací koření | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| kmín | Kmín | |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |