Chleba z remosky
Jak jednou ochutnáte domácí chleba, hned si ho zamilujete. Tento chléb v remosce nejen kyne, ale následně se i peče. Nedrobí se, má křupavou kůrku a vydrží měkký celý týden. Pokud nemáte remosku, můžete péct i v troubě.
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 1. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chleba z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kR53x
Moje poznámka
Chleba z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kR53x
Nejnovější recepty
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno před 14 hodinami
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno před 18 hodinami
Letní kuře z grilu s bramborami z uhlí podle šéfkuchařky z Pilsner Urquell Experience
Přidáno před 20 hodinami
Kynuté knedlíky podle Těhotnýho kuchaře
Přidáno před 23 hodinami
Cuketový perník
Přidáno 7. 7. 2025 06:03
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno 6. 7. 2025 17:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mleté maso s tarhoňou a zeleninou
novakovajanna před 31 minutami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
janatka před 41 minutami
Šťavnaté karbanátky se sýrem
Markeeta před 1 hodinou
Brusinky z rybízu
sidonie před 2 hodinami
Chutné vafle
Eliška před 2 hodinami
Tvarohová bublanina s ovocem
VeronikaHa před 12 hodinami
Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky
iveta.kroul před 12 hodinami
Špenátová polévka
Valis před 13 hodinami
Rybí pomazánka moje
Valis před 13 hodinami
Kuřecí BBQ křidélka
Pedros před 14 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
vločky ovesné,
kvas žitný,
brambory,
sůl,
kmín celý,
voda,
droždí,
cukr,
voda,
mouka hladká
Komentáře (1)