Nutriční hodnoty (Smažený květák bez vaření)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 174 kJ / 281 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,12 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 21,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,42 g |
| Tuky | 20,10 g |
| – nasycené | 4,67 g |
| – nenasycené | 9,83 g |
| –– mononenasycené | 7,72 g |
| –– polynenasycené | 2,11 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 0,24 g |
| Cholesterol | 648 mg |
| Sodík | 393 mg |
| Sůl | 0,89 g |
| Sacharidy | 2,71 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 květák | Květák čerstvý | |
| 2-3 2-3 vejce | Vejce slepičí | 175 g |
| strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
| 1 lžička 1 lžička dijonské hořčice (nemusí být) | Hořčice dijonská | 6 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| špetka špetka mletého pepře | Pepř černý mletý | |
| špetka špetka mleté papriky | Paprika červená sušená | |
| tuk na smažení | Olej řepkový |