Nutriční hodnoty (Zeleninový salát s hořčičným dresinkem, slaninou a slunečnicovými semínky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 7 464 kJ / 1 784 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,79 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,79 g |
| Tuky | 180,84 g |
| – nasycené | 83,57 g |
| – nenasycené | 94,94 g |
| –– mononenasycené | 75,99 g |
| –– polynenasycené | 18,96 g |
| ––– omega 3 | 0,39 g |
| Vláknina | 8,20 g |
| Cholesterol | 140 mg |
| Sodík | 3,70 g |
| Sůl | 8,94 g |
| Sacharidy | 19,20 g |
| – cukry | 4,26 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g salátu (podle preference) | Salát hlávkový čerstvý | 400 g |
| 20 g 20 g cherry rajčat | Rajčata cherry | 20 g |
| 200 g 200 g anglické slaniny | Anglická slanina | 200 g |
| 20 g 20 g slunečnicových semínek | Slunečnicová semínka loupaná | 20 g |
| 1 lžíce 1 lžíce salátového koření | Provensálské koření | |
| 1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
| 1/2 lžíce 1/2 lžíce vinného octa | Ocet vinný bílý | 10 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |