Nutriční hodnoty (Jablka v listovém těstě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 11
| Energie | 6 186 kJ / 1 478 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,10 g |
| Tuky | 88,60 g |
| – nasycené | 38,81 g |
| – nenasycené | 47,01 g |
| –– mononenasycené | 17,49 g |
| –– polynenasycené | 29,52 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 18,05 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 278 mg |
| Sůl | 0,49 g |
| Sacharidy | 139,45 g |
| – cukry | 35,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 2 lžíce 2 lžíce mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 30 g |
| 275 g 275 g listového těsta | Listové těsto | 275 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| skořicový cukr | Cukr skořicový | |
| moučkový cukr | Cukr bílý |