Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Cuketovo-mrkvová buchta s pekanovými ořechy a krémem z mascarpone (2. varianta))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie32 594 kJ /
7 790 kcal
Bílkoviny111,70 g
– z toho živočišné bílkoviny55,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny56,66 g
Tuky572,00 g
– nasycené185,79 g
– nenasycené359,28 g
–– mononenasycené255,41 g
–– polynenasycené103,88 g
––– omega 320,27 g
Vláknina50,15 g
Cholesterol 1,13 g
Sodík 980 mg
Sůl2,20 g
Sacharidy524,76 g
– cukry288,72 g
––– laktóza19,87 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g cukety Cuketa čerstvá 200 g
100 g 100 g mrkve Mrkev čerstvá 100 g
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
150 g 150 g cukru krupice Cukr bílý 150 g
150 g 150 g pekanových ořechů Pekan 150 g
200 ml 200 ml oleje Olej řepkový 200 ml
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
3 lžíce 3 lžíce kakaa Kakao prášek 75 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
250 g 250 g jahod Jahody čerstvé 250 g
jahodový džem (nebo borůvkový) Marmeláda jahodová
500 g 500 g mascarpone Mascarpone 500 g
100 g 100 g tučného tvarohu Tvaroh plnotučný 100 g
1 1 smetana ke šlehání - 36% Smetana kravská sladká 30%
4 plátky 4 plátky želatiny Želatina vepřová
cukr (podle chuti) Cukr bílý
3 lžíce 3 lžíce medu Med nepasterovaný 108 g
želatina v prášku Želatina vepřová
ovoce - broskve, jahody, borůvky a hrozny Borůvky čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.