Nutriční hodnoty (Cuketovo-mrkvová buchta s pekanovými ořechy a krémem z mascarpone (2. varianta))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 32 594 kJ / 7 790 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 55,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 56,66 g |
Tuky | 572,00 g |
– nasycené | 185,79 g |
– nenasycené | 359,28 g |
–– mononenasycené | 255,41 g |
–– polynenasycené | 103,88 g |
––– omega 3 | 20,27 g |
Vláknina | 50,15 g |
Cholesterol | 1,13 g |
Sodík | 980 mg |
Sůl | 2,20 g |
Sacharidy | 524,76 g |
– cukry | 288,72 g |
––– laktóza | 19,87 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g cukety | Cuketa čerstvá | 200 g |
100 g 100 g mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
150 g 150 g cukru krupice | Cukr bílý | 150 g |
150 g 150 g pekanových ořechů | Pekan | 150 g |
200 ml 200 ml oleje | Olej řepkový | 200 ml |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
3 lžíce 3 lžíce kakaa | Kakao prášek | 75 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
250 g 250 g jahod | Jahody čerstvé | 250 g |
jahodový džem (nebo borůvkový) | Marmeláda jahodová | |
500 g 500 g mascarpone | Mascarpone | 500 g |
100 g 100 g tučného tvarohu | Tvaroh plnotučný | 100 g |
1 1 smetana ke šlehání - 36% | Smetana kravská sladká 30% | |
4 plátky 4 plátky želatiny | Želatina vepřová | |
cukr (podle chuti) | Cukr bílý | |
3 lžíce 3 lžíce medu | Med nepasterovaný | 108 g |
želatina v prášku | Želatina vepřová | |
ovoce - broskve, jahody, borůvky a hrozny | Borůvky čerstvé |