Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sumeček africký s fenyklovo-hruškovým teplým salátem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 307 kJ /
790 kcal
Bílkoviny72,71 g
– z toho živočišné bílkoviny72,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,64 g
Tuky32,53 g
– nasycené11,35 g
– nenasycené20,20 g
–– mononenasycené9,83 g
–– polynenasycené10,36 g
––– omega 30,87 g
Vláknina3,90 g
Cholesterol 266 mg
Sodík 205 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy41,90 g
– cukry37,25 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 filety 2 filety sumečka afrického (nebo jiné ryby) Sumeček filet 400 g
1 1 hruška Hruška čerstvá 130 g
1 1 fenykl Fenykl hlíza
1 plátek 1 plátek másla Máslo kravské 10 g
1 lžíce 1 lžíce cukru Cukr bílý 25 g
0,5 dl 0,5 dl suchého bílého vína Víno bílé suché 50 ml
šťáva z 1/2 citronu Šťáva z citrónu
olej Olej řepkový
mletý šafrán Šafrán sušený
sůl Sůl mořská
fenyklová nať Fenykl listy čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.