Nutriční hodnoty (Sumeček africký s fenyklovo-hruškovým teplým salátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 307 kJ / 790 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 72,71 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 72,07 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,64 g |
| Tuky | 32,53 g |
| – nasycené | 11,35 g |
| – nenasycené | 20,20 g |
| –– mononenasycené | 9,83 g |
| –– polynenasycené | 10,36 g |
| ––– omega 3 | 0,87 g |
| Vláknina | 3,90 g |
| Cholesterol | 266 mg |
| Sodík | 205 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 41,90 g |
| – cukry | 37,25 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 filety 2 filety sumečka afrického (nebo jiné ryby) | Sumeček filet | 400 g |
| 1 1 hruška | Hruška čerstvá | 130 g |
| 1 1 fenykl | Fenykl hlíza | |
| 1 plátek 1 plátek másla | Máslo kravské | 10 g |
| 1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
| 0,5 dl 0,5 dl suchého bílého vína | Víno bílé suché | 50 ml |
| šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
| olej | Olej řepkový | |
| mletý šafrán | Šafrán sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| fenyklová nať | Fenykl listy čerstvé |