Nutriční hodnoty (Sumeček africký s fenyklovo-hruškovým teplým salátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 307 kJ / 790 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,71 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 72,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,64 g |
Tuky | 32,53 g |
– nasycené | 11,35 g |
– nenasycené | 20,20 g |
–– mononenasycené | 9,83 g |
–– polynenasycené | 10,36 g |
––– omega 3 | 0,87 g |
Vláknina | 3,90 g |
Cholesterol | 266 mg |
Sodík | 205 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 41,90 g |
– cukry | 37,25 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 filety 2 filety sumečka afrického (nebo jiné ryby) | Sumeček filet | 400 g |
1 1 hruška | Hruška čerstvá | 130 g |
1 1 fenykl | Fenykl hlíza | |
1 plátek 1 plátek másla | Máslo kravské | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
0,5 dl 0,5 dl suchého bílého vína | Víno bílé suché | 50 ml |
šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
olej | Olej řepkový | |
mletý šafrán | Šafrán sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
fenyklová nať | Fenykl listy čerstvé |