Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy s majonézou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie4 455 kJ /
1 065 kcal
Bílkoviny18,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,00 g
Tuky51,72 g
– nasycené6,46 g
– nenasycené40,11 g
–– mononenasycené12,08 g
–– polynenasycené28,03 g
––– omega 30,73 g
Vláknina30,10 g
Cholesterol 78 mg
Sodík 1,58 g
Sůl3,75 g
Sacharidy119,40 g
– cukry62,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g červené řepy Červená řepa čerstvá 500 g
300 g 300 g brambor Brambor zimní 300 g
200 g 200 g mražené zeleniny (mix hrášek, mrkev, kukuřice) Mrkev mražená 200 g
100 g 100 g cibule Cibule čerstvá 100 g
150 g 150 g nakládaných okurek Okurka polní zavařená 150 g
1 lžička 1 lžička plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 5 g
4 lžíce 4 lžíce majonézy Majonéza 60 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.