Nutriční hodnoty (Zavařený jablečný kompot)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 851 kJ / 1 159 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,63 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,63 g |
| Tuky | 7,49 g |
| – nasycené | 2,34 g |
| – nenasycené | 3,27 g |
| –– mononenasycené | 0,30 g |
| –– polynenasycené | 2,97 g |
| ––– omega 3 | 0,55 g |
| Vláknina | 56,97 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 155 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 234,89 g |
| – cukry | 215,33 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
| 0,5 0,5 citronu | Citrón čerstvý | 45 g |
| 2 lžíce 2 lžíce třtinového cukru (podle potřeby) | Cukr třtinový | 24 g |
| 800 ml 800 ml vody | Voda | 800 ml |
| 1 kg 1 kg jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |