Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Indické květákové sabji)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 164 kJ /
517 kcal
Bílkoviny8,35 g
– z toho živočišné bílkoviny0,03 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,32 g
Tuky30,99 g
– nasycené18,26 g
– nenasycené10,83 g
–– mononenasycené9,45 g
–– polynenasycené1,38 g
––– omega 30,10 g
Vláknina13,58 g
Cholesterol 78 mg
Sodík 75 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy44,43 g
– cukry10,80 g
––– laktóza0,03 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 menší květák Květák čerstvý
100 g 100 g baby špenátu Baby špenát 100 g
2-3 2-3 brambory Brambor zimní 125 g
3 3 rajčata Rajče červené čerstvé 180 g
2 cm 2 cm čerstvého zázvoru Zázvor čerstvý
2 2 chilli papričky Chilli paprička čerstvá
2 lžičky 2 lžičky kurkumy Kurkuma mletá 10 g
1 lžička 1 lžička celého římského kmínu Římský kmín 5 g
2 lžičky 2 lžičky koření garam masala Garam masala 10 g
2 lžíce 2 lžíce přepuštěného másla (ghí) Ghí 30 g
čerstvý koriandr Koriandr listy čerstvé
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.