Nutriční hodnoty (Indické květákové sabji)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 164 kJ / 517 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,35 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,03 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,32 g |
| Tuky | 30,99 g |
| – nasycené | 18,26 g |
| – nenasycené | 10,83 g |
| –– mononenasycené | 9,45 g |
| –– polynenasycené | 1,38 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 13,58 g |
| Cholesterol | 78 mg |
| Sodík | 75 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 44,43 g |
| – cukry | 10,80 g |
| ––– laktóza | 0,03 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 menší květák | Květák čerstvý | |
| 100 g 100 g baby špenátu | Baby špenát | 100 g |
| 2-3 2-3 brambory | Brambor zimní | 125 g |
| 3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| 2 cm 2 cm čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
| 2 2 chilli papričky | Chilli paprička čerstvá | |
| 2 lžičky 2 lžičky kurkumy | Kurkuma mletá | 10 g |
| 1 lžička 1 lžička celého římského kmínu | Římský kmín | 5 g |
| 2 lžičky 2 lžičky koření garam masala | Garam masala | 10 g |
| 2 lžíce 2 lžíce přepuštěného másla (ghí) | Ghí | 30 g |
| čerstvý koriandr | Koriandr listy čerstvé | |
| sůl | Sůl mořská |