Nutriční hodnoty (Indické květákové sabji)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 164 kJ / 517 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,03 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,32 g |
Tuky | 30,99 g |
– nasycené | 18,26 g |
– nenasycené | 10,83 g |
–– mononenasycené | 9,45 g |
–– polynenasycené | 1,38 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 13,58 g |
Cholesterol | 78 mg |
Sodík | 75 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 44,43 g |
– cukry | 10,80 g |
––– laktóza | 0,03 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 menší květák | Květák čerstvý | |
100 g 100 g baby špenátu | Baby špenát | 100 g |
2-3 2-3 brambory | Brambor zimní | 125 g |
3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
2 cm 2 cm čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
2 2 chilli papričky | Chilli paprička čerstvá | |
2 lžičky 2 lžičky kurkumy | Kurkuma mletá | 10 g |
1 lžička 1 lžička celého římského kmínu | Římský kmín | 5 g |
2 lžičky 2 lžičky koření garam masala | Garam masala | 10 g |
2 lžíce 2 lžíce přepuštěného másla (ghí) | Ghí | 30 g |
čerstvý koriandr | Koriandr listy čerstvé | |
sůl | Sůl mořská |