Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí čtvrtky pečené)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie1 190 kJ /
284 kcal
Bílkoviny7,76 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,76 g
Tuky0,48 g
– nasycené0,06 g
– nenasycené0,11 g
–– mononenasycené0,01 g
–– polynenasycené0,10 g
––– omega 30,03 g
Vláknina10,99 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 62 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy57,90 g
– cukry5,42 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 kuřecí čtvrtky Kuře stehno s kůží
6 6 brambor Brambor zimní 300 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
máslo Máslo kravské
snítky snítky rozmarýnu Rozmarýn sušený
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.