Nutriční hodnoty (Kuřecí čtvrtky pečené)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 1 190 kJ / 284 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,76 g |
Tuky | 0,48 g |
– nasycené | 0,06 g |
– nenasycené | 0,11 g |
–– mononenasycené | 0,01 g |
–– polynenasycené | 0,10 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 10,99 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 62 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 57,90 g |
– cukry | 5,42 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 kuřecí čtvrtky | Kuře stehno s kůží | |
6 6 brambor | Brambor zimní | 300 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
máslo | Máslo kravské | |
snítky snítky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
sůl | Sůl mořská |