Nutriční hodnoty (Sumeček z thajské kuchyně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 859 kJ / 683 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 56,13 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,52 g |
Tuky | 35,70 g |
– nasycené | 5,98 g |
– nenasycené | 28,21 g |
–– mononenasycené | 16,06 g |
–– polynenasycené | 12,15 g |
––– omega 3 | 1,97 g |
Vláknina | 4,36 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 4,05 g |
Sůl | 8,43 g |
Sacharidy | 27,45 g |
– cukry | 11,08 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g sumečka afrického | Sumeček filet | 300 g |
1 lžíce 1 lžíce rybí omáčky | Rybí omáčka | 15 ml |
1 lžička 1 lžička kukuřičného škrobu | Škrob kukuřičný | 5 g |
1 lžička 1 lžička arašídového oleje | Olej podzemnicový | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
2 plátky 2 plátky čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
1 1 chilli paprička (nebo podle chuti) | Chilli paprička čerstvá | |
1 1 špičatá žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
10 cm 10 cm bílé části pórku | Pórek čerstvý | |
bambusové výhonky v konzervě | Bambusové výhonky čerstvé | |
hrst hrst mukimame (zelené boby) | ||
2 2 houby jidášovo ucho | Jidášovo ucho čerstvé | |
1-2 lžíce 1-2 lžíce oleje na restování | Olej řepkový | 16.5 ml |
1 lžíce 1 lžíce Mirinu (nebo bílé sladké víno) | Rýžové víno | |
1 lžíce 1 lžíce rybí omáčky | Rybí omáčka | 15 ml |
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
2 lžíce 2 lžíce ústřicové omáčky | Ústřicová omáčka | 30 ml |
1 lžička 1 lžička škrobu | Bramborový škrob | 5 g |
50 ml 50 ml studeného vývaru | Vývar masový | 50 ml |
koriandr (nebo cibulka) | Koriandr semena |