Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sumeček z thajské kuchyně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 859 kJ /
683 kcal
Bílkoviny61,65 g
– z toho živočišné bílkoviny56,13 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,52 g
Tuky35,70 g
– nasycené5,98 g
– nenasycené28,21 g
–– mononenasycené16,06 g
–– polynenasycené12,15 g
––– omega 31,97 g
Vláknina4,36 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 4,05 g
Sůl8,43 g
Sacharidy27,45 g
– cukry11,08 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g sumečka afrického Sumeček filet 300 g
1 lžíce 1 lžíce rybí omáčky Rybí omáčka 15 ml
1 lžička 1 lžička kukuřičného škrobu Škrob kukuřičný 5 g
1 lžička 1 lžička arašídového oleje Olej podzemnicový
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
2 plátky 2 plátky čerstvého zázvoru Zázvor čerstvý
1 1 chilli paprička (nebo podle chuti) Chilli paprička čerstvá
1 1 špičatá žlutá paprika Paprika žlutá čerstvá 150 g
10 cm 10 cm bílé části pórku Pórek čerstvý
bambusové výhonky v konzervě Bambusové výhonky čerstvé
hrst hrst mukimame (zelené boby)
2 2 houby jidášovo ucho Jidášovo ucho čerstvé
1-2 lžíce 1-2 lžíce oleje na restování Olej řepkový 16.5 ml
1 lžíce 1 lžíce Mirinu (nebo bílé sladké víno) Rýžové víno
1 lžíce 1 lžíce rybí omáčky Rybí omáčka 15 ml
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 15 ml
2 lžíce 2 lžíce ústřicové omáčky Ústřicová omáčka 30 ml
1 lžička 1 lžička škrobu Bramborový škrob 5 g
50 ml 50 ml studeného vývaru Vývar masový 50 ml
koriandr (nebo cibulka) Koriandr semena

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.