Nutriční hodnoty (Rillettes z vepřového masa)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 24 743 kJ / 5 914 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 317,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 317,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,70 g |
| Tuky | 497,50 g |
| – nasycené | 129,30 g |
| – nenasycené | 259,55 g |
| –– mononenasycené | 210,90 g |
| –– polynenasycené | 48,65 g |
| ––– omega 3 | 2,30 g |
| Vláknina | 1,50 g |
| Cholesterol | 930 mg |
| Sodík | 9,17 g |
| Sůl | 22,00 g |
| Sacharidy | 9,10 g |
| – cukry | 1,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1,5 kg 1,5 kg vepřového bůčku | Vepřový bok | 1500 g |
| 0,5 kg 0,5 kg krkovice (nebo plece) | Vepřová krkovice | 500 g |
| 20 g 20 g soli | Sůl mořská | 20 g |
| 5 g 5 g čerstvě mletého pepře | Pepř černý mletý | 5 g |
| 200 ml 200 ml bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |