Nutriční hodnoty (Zelný salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 838 kJ / 917 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,00 g |
Tuky | 85,00 g |
– nasycené | 41,30 g |
– nenasycené | 42,60 g |
–– mononenasycené | 36,10 g |
–– polynenasycené | 6,50 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 13,00 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,68 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 20,10 g |
– cukry | 10,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
asi 500 g 500 g bílého hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 500 g |
100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
ocet | Ocet lihový | |
olej | Olej řepkový |