Nutriční hodnoty (Zelný salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 838 kJ / 917 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,00 g |
| Tuky | 85,00 g |
| – nasycené | 41,30 g |
| – nenasycené | 42,60 g |
| –– mononenasycené | 36,10 g |
| –– polynenasycené | 6,50 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 13,00 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,68 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 20,10 g |
| – cukry | 10,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| asi 500 g 500 g bílého hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 500 g |
| 100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| ocet | Ocet lihový | |
| olej | Olej řepkový |