Nutriční hodnoty (Brokolice zapečená s václavkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 174 kJ / 1 237 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,27 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,61 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 37,66 g |
Tuky | 64,05 g |
– nasycené | 27,70 g |
– nenasycené | 30,70 g |
–– mononenasycené | 24,81 g |
–– polynenasycené | 5,89 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 41,82 g |
Cholesterol | 568 mg |
Sodík | 1,18 g |
Sůl | 2,67 g |
Sacharidy | 81,60 g |
– cukry | 27,51 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
300 g 300 g václavek | Václavka čerstvá | 300 g |
50 g 50 g uzené slaniny | Špek | 50 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
sůl | Sůl mořská | |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
4 lžíce 4 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 40 g |
sůl | Sůl mořská |