Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brokolice zapečená s václavkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 174 kJ /
1 237 kcal
Bílkoviny65,27 g
– z toho živočišné bílkoviny27,61 g
– z toho rostlinné bílkoviny37,66 g
Tuky64,05 g
– nasycené27,70 g
– nenasycené30,70 g
–– mononenasycené24,81 g
–– polynenasycené5,89 g
––– omega 30,17 g
Vláknina41,82 g
Cholesterol 568 mg
Sodík 1,18 g
Sůl2,67 g
Sacharidy81,60 g
– cukry27,51 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 brokolice Brokolice čerstvá 500 g
300 g 300 g václavek Václavka čerstvá 300 g
50 g 50 g uzené slaniny Špek 50 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
sůl Sůl mořská
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
4 lžíce 4 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 40 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.