Nutriční hodnoty (Šenkýřská vepřová kotleta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 848 kJ / 920 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 120,62 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 114,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,62 g |
| Tuky | 20,27 g |
| – nasycené | 4,86 g |
| – nenasycené | 10,32 g |
| –– mononenasycené | 8,74 g |
| –– polynenasycené | 1,59 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 19,20 g |
| Cholesterol | 240 mg |
| Sodík | 267 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 45,70 g |
| – cukry | 35,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 0,5 kg 0,5 kg kotlet | Vepřová kotleta bez kosti | 500 g |
| 4 4 cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
| 1/4 l 1/4 l piva | Pivo světlé 10ᵒ | 250 ml |
| 2 2 sladkokyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| 1 1 čerstvá paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| (Dělala jsem tři kotlety a použila jednu velkou cibuli) | Vepřová kotleta bez kosti |