Nutriční hodnoty (Šenkýřská vepřová kotleta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 848 kJ / 920 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 120,62 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 114,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,62 g |
Tuky | 20,27 g |
– nasycené | 4,86 g |
– nenasycené | 10,32 g |
–– mononenasycené | 8,74 g |
–– polynenasycené | 1,59 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 19,20 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 267 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 45,70 g |
– cukry | 35,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
0,5 kg 0,5 kg kotlet | Vepřová kotleta bez kosti | 500 g |
4 4 cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
1/4 l 1/4 l piva | Pivo světlé 10ᵒ | 250 ml |
2 2 sladkokyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
1 1 čerstvá paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
(Dělala jsem tři kotlety a použila jednu velkou cibuli) | Vepřová kotleta bez kosti |