Nutriční hodnoty (Jablkový koláč.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 343 kJ / 2 472 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,32 g |
Tuky | 142,07 g |
– nasycené | 73,18 g |
– nenasycené | 65,96 g |
–– mononenasycené | 33,03 g |
–– polynenasycené | 32,93 g |
––– omega 3 | 0,37 g |
Vláknina | 19,74 g |
Cholesterol | 366 mg |
Sodík | 170 mg |
Sůl | 0,33 g |
Sacharidy | 266,07 g |
– cukry | 141,98 g |
––– laktóza | 0,48 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g listového těsta | Listové těsto | 300 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
2 lžíce 2 lžíce skořicového cukru | Cukr skořicový | 30 g |
2 lžičky 2 lžičky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 8 g |
6 lžíce 6 lžíce musli | ||
60 g 60 g másla | Máslo kravské | 60 g |
2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |
2 lžíce 2 lžíce hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 30 g |