Nutriční hodnoty (Krkovice na houbách a kapiích)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 3 799 kJ / 908 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,49 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,99 g |
Tuky | 87,62 g |
– nasycené | 41,43 g |
– nenasycené | 45,06 g |
–– mononenasycené | 37,94 g |
–– polynenasycené | 7,12 g |
––– omega 3 | 0,26 g |
Vláknina | 6,10 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,97 g |
Sůl | 4,90 g |
Sacharidy | 20,48 g |
– cukry | 8,45 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 plátky 3 plátky krkovice (každý cca 150-200 g) | Vepřová krkovice | |
100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
1 hrst 1 hrst sušených hub | Houby sušené směs | |
3-4 lžíce 3-4 lžíce nakládané kapie | Paprika červená čerstvá | 52.5 g |
1 lžíce 1 lžíce pikantní hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
sádlo (podle tučnosti slaniny) | Sádlo vepřové | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžička 1 lžička mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
mletá pálivá paprika (podle chuti) | Paprika pálivá | |
kmín | Kmín | |
sůl | Sůl mořská | |
vývar (nebo voda) | Vývar masový | |
jíška (podle potřeby) | Jíška máslová |