Nutriční hodnoty (Kuřecí křidélka na bramborách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 312 kJ / 792 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 23,51 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 12,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,26 g |
| Tuky | 20,51 g |
| – nasycené | 6,08 g |
| – nenasycené | 13,22 g |
| –– mononenasycené | 9,58 g |
| –– polynenasycené | 3,64 g |
| ––– omega 3 | 1,04 g |
| Vláknina | 13,97 g |
| Cholesterol | 30 mg |
| Sodík | 551 mg |
| Sůl | 1,25 g |
| Sacharidy | 121,84 g |
| – cukry | 42,33 g |
| ––– laktóza | 3,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 kuřecích křidélek | Kuře křídlo | |
| 500 g 500 g ve slupce uvařených brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
| 1/2 1/2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 34.5 g |
| 3 lžíce 3 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 45 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 2 dcl 2 dcl drůbežího vývaru | Vývar kuřecí | 200 ml |
| 50 g 50 g strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |