Nutriční hodnoty (Sýrová rajčata)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 193 kJ / 1 241 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 46,57 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 37,57 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,00 g |
| Tuky | 83,30 g |
| – nasycené | 42,24 g |
| – nenasycené | 32,71 g |
| –– mononenasycené | 27,50 g |
| –– polynenasycené | 5,21 g |
| ––– omega 3 | 0,29 g |
| Vláknina | 16,00 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 1,12 g |
| Sůl | 2,64 g |
| Sacharidy | 68,28 g |
| – cukry | 56,90 g |
| ––– laktóza | 6,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 1000 g |
| 4 4 žloutky | Vaječný žloutek | 92 g |
| 100 g 100 g strouhaného eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| šálek šálek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| trochu trochu soli | Sůl mořská |