Nutriční hodnoty (Rybí filé na italský způsob)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 368 kJ / 805 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 140,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 135,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,08 g |
| Tuky | 5,12 g |
| – nasycené | 0,99 g |
| – nenasycené | 3,21 g |
| –– mononenasycené | 1,23 g |
| –– polynenasycené | 1,98 g |
| ––– omega 3 | 0,75 g |
| Vláknina | 9,00 g |
| Cholesterol | 450 mg |
| Sodík | 519 mg |
| Sůl | 1,20 g |
| Sacharidy | 30,60 g |
| – cukry | 22,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g rybí filé | Treska filet | 750 g |
| 2 2 barevné papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
| 1 konzerva 1 konzerva rajčatového pyré - 250ml | Pyré z červených rajčat | |
| 100 ml 100 ml bílého vína suché | Víno bílé suché | 100 ml |
| cherry rajčátka | Rajčata cherry | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| čerstvý tymián | Tymián čerstvý | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá |