Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 614 kJ / 1 581 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 153,09 g |
Tuky | 81,69 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 1,00 g |
Sodík | 3,46 g |
Sůl | 8,42 g |
Sacharidy | 49,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 10. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pivní karbanátky v těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vrLg
Moje poznámka
Pivní karbanátky v těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vrLg
Nejnovější recepty
Letní koláč s třešněmi
Přidáno před 36 minutami
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno před 14 hodinami
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno před 18 hodinami
Letní kuře z grilu s bramborami z uhlí podle šéfkuchařky z Pilsner Urquell Experience
Přidáno před 20 hodinami
Kynuté knedlíky podle Těhotnýho kuchaře
Přidáno 7. 7. 2025 08:57
Cuketový perník
Přidáno 7. 7. 2025 06:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Uzený guláš
brtna před 16 minutami
Mleté maso s tarhoňou a zeleninou
novakovajanna před 47 minutami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
janatka před 57 minutami
Šťavnaté karbanátky se sýrem
Markeeta před 2 hodinami
Brusinky z rybízu
sidonie před 2 hodinami
Chutné vafle
Eliška před 2 hodinami
Tvarohová bublanina s ovocem
VeronikaHa před 12 hodinami
Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky
iveta.kroul před 13 hodinami
Špenátová polévka
Valis před 13 hodinami
Rybí pomazánka moje
Valis před 13 hodinami
Tématické fráze:
karbenatky v testicku,
karbanatek v testicku,
pivni karbenatky v testicku,
karbenatek v testicku,
karbanátky obalené v těstícku,
karbanátek v v těstíčku,
karbanátky z mletého masa v těstíčku,
obaleny karbanatek v těstíčku,
pivbí karbanátky se sýrem,
karbanaátky se sýrem v těstíčku,
z jakého masa usmažit karbanátky,
karbanátek v tĕstíčku recept,
jaké mleté maso na karbanátky,
karbanátky se sýrem v těstíčku,
vodochodský cibulové krouzky,
karbenatky v pivnim testicku,
vodochodský recept koprová omáčka
Suroviny:
maso mleté mix,
vejce,
mrkev strouhaná,
cibule,
pivo světlé,
sýr niva,
koření do mletého masa,
pepř,
bazalka čerstvá,
sůl,
chilli,
strouhanka,
mouka hladká,
olej,
vejce,
pivo světlé,
mouka hladká,
solamyl,
petrželka,
rozmarýn
Komentáře (5)
Anna Kocikova zkus dát to pivo černé a nebude to nahořklé. Některé pivo to udělá, ale ne každé.
Kdysi jsem také podle p.Vodochodského zkoušela nějaké karbošky se sýrem a pivem,ale bylo to takové nahořklé...používám raději smetanu