Nutriční hodnoty (Chuťovky se sardelovým máslem a tresčími játry)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 16
| Energie | 4 050 kJ / 968 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 7,98 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,70 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,28 g | 
| Tuky | 83,68 g | 
| – nasycené | 53,43 g | 
| – nenasycené | 29,23 g | 
| –– mononenasycené | 26,41 g | 
| –– polynenasycené | 2,81 g | 
| ––– omega 3 | 0,30 g | 
| Vláknina | 4,87 g | 
| Cholesterol | 255 mg | 
| Sodík | 485 mg | 
| Sůl | 1,20 g | 
| Sacharidy | 43,91 g | 
| – cukry | 5,22 g | 
| ––– laktóza | 0,80 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky toustového chleba | Toast pšeničný bílý | 80 g | 
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g | 
| 1 1 mokka lžička sardelové pasty | Sardelová pasta | |
| 1 krabička 1 krabička tresčích jater v oleji | Treska játra | |
| 2 plátky 2 plátky citronu | Citrón čerstvý | |
| 0,5 0,5 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 34.5 g | 
| petrželka | Petržel nať čerstvá |