Nutriční hodnoty (Segedín podle tety z Kremnice)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 807 kJ / 1 866 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 164,13 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 155,15 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,98 g |
| Tuky | 116,02 g |
| – nasycené | 41,78 g |
| – nenasycené | 51,96 g |
| –– mononenasycené | 41,15 g |
| –– polynenasycené | 10,80 g |
| ––– omega 3 | 0,74 g |
| Vláknina | 17,20 g |
| Cholesterol | 446 mg |
| Sodík | 4,49 g |
| Sůl | 10,95 g |
| Sacharidy | 33,90 g |
| – cukry | 31,80 g |
| ––– laktóza | 7,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g libové vepřové krkovičky | Vepřová krkovice | 750 g |
| 500 g 500 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
| 200 g 200 g smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
| mletá sladká paprika | Paprika červená sušená | |
| 5 kuliček 5 kuliček pepře | Pepř černý | |
| 5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| troška kmínu | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pálivá paprika | Paprika pálivá | |
| polohrubá mouka | Mouka pšeničná polohrubá | |
| bujon (nemusí být) | Bujón hovězí |