Nutriční hodnoty (Jemná pomazánka na topinky a jiné pečivo)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 3 121 kJ / 746 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 50,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 47,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,89 g |
| Tuky | 54,38 g |
| – nasycené | 17,22 g |
| – nenasycené | 30,57 g |
| –– mononenasycené | 15,03 g |
| –– polynenasycené | 15,55 g |
| ––– omega 3 | 0,51 g |
| Vláknina | 4,77 g |
| Cholesterol | 617 mg |
| Sodík | 1,68 g |
| Sůl | 4,12 g |
| Sacharidy | 12,65 g |
| – cukry | 3,92 g |
| ––– laktóza | 1,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 vejce uvařená natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
| 50 g 50 g mrkve | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 100 g 100 g uzeného eidamu | Eidam 30% t. v s. uzený | 100 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 2 lžíce 2 lžíce majonézy | Majonéza | 30 g |
| 1 lžíce 1 lžíce najemno nastříhané pažitky | Pažitka čerstvá | 15 g |