Nutriční hodnoty (Pečené brambory s česnekem, slaninou a volským okem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 668 kJ / 1 594 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 64,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,00 g |
| Tuky | 31,74 g |
| – nasycené | 7,28 g |
| – nenasycené | 14,00 g |
| –– mononenasycené | 11,20 g |
| –– polynenasycené | 2,80 g |
| ––– omega 3 | 0,26 g |
| Vláknina | 33,00 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 488 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 245,80 g |
| – cukry | 15,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1,5 kg 1,5 kg brambor | Brambor zimní | 1500 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| mletá paprika sladká | Paprika červená sušená | |
| olej | Olej řepkový | |
| 12 plátků 12 plátků slaniny | Špek | |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| pažitka | Pažitka čerstvá |