Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy s jablky I.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie876 kJ /
209 kcal
Bílkoviny1,68 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,68 g
Tuky5,87 g
– nasycené1,02 g
– nenasycené4,59 g
–– mononenasycené3,60 g
–– polynenasycené0,98 g
––– omega 30,09 g
Vláknina9,87 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 13 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy33,12 g
– cukry30,42 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 červené řepy Červená řepa čerstvá
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
1 lžička 1 lžička olivového oleje Olej olivový 5 ml
1/2 1/2 červené cibule Cibule červená čerstvá 34.5 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
šťáva z 1 citronu Šťáva z citrónu
cukr na dochucení Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.