Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy s jablky I.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 876 kJ / 209 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,68 g |
| Tuky | 5,87 g |
| – nasycené | 1,02 g |
| – nenasycené | 4,59 g |
| –– mononenasycené | 3,60 g |
| –– polynenasycené | 0,98 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 9,87 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 13 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 33,12 g |
| – cukry | 30,42 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 1 lžička 1 lžička olivového oleje | Olej olivový | 5 ml |
| 1/2 1/2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 34.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
| cukr na dochucení | Cukr bílý |