Nutriční hodnoty (Jablečná roláda naopak)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 8 529 kJ / 2 039 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 64,12 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 52,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,04 g |
| Tuky | 70,66 g |
| – nasycené | 14,92 g |
| – nenasycené | 40,60 g |
| –– mononenasycené | 22,53 g |
| –– polynenasycené | 18,07 g |
| ––– omega 3 | 0,38 g |
| Vláknina | 32,37 g |
| Cholesterol | 1,55 g |
| Sodík | 721 mg |
| Sůl | 1,35 g |
| Sacharidy | 270,37 g |
| – cukry | 188,06 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 větší jablka (celkem 450 g) | Jablko čerstvé | 450 g |
| 3 lžíce 3 lžíce sušených brusinek | Brusinky sušené | 45 g |
| 3 lžíce 3 lžíce slunečnicových semínek | Slunečnicová semínka loupaná | 45 g |
| 2 lžíce 2 lžíce mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 30 g |
| 2 lžíce 2 lžíce moučkového cukru (podle sladkosti jablek) | Cukr bílý | 50 g |
| 4 lžíce 4 lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 44 g |
| 1 lžíce 1 lžíce pudinkového prášku s vanilkovou příchutí | Puding v prášku | 15 g |
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| 6 lžic 6 lžic krupicového cukru | Cukr bílý | 72 g |