Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Piškotové řezy s ovocem a tvarohovým krémem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie9 735 kJ /
2 327 kcal
Bílkoviny61,40 g
– z toho živočišné bílkoviny53,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,60 g
Tuky121,25 g
– nasycené63,47 g
– nenasycené42,90 g
–– mononenasycené36,18 g
–– polynenasycené6,72 g
––– omega 30,97 g
Vláknina7,65 g
Cholesterol 1,57 g
Sodík 1,04 g
Sůl2,45 g
Sacharidy243,65 g
– cukry192,70 g
––– laktóza13,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
5 lžic 5 lžic cukru krupice Cukr bílý 60 g
5 lžic 5 lžic polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 55 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
300 g 300 g mražené směsi ovoce (jahody, višně, borůvky) Jahody čerstvé 300 g
200 ml 200 ml vody Voda 200 ml
2-3 lžíce 2-3 lžíce cukru (podle chuti) Cukr bílý 62.5 g
2 lžičky 2 lžičky Solamylu Bramborový škrob 10 g
1 lžíce 1 lžíce vody Voda 18 ml
250 250 g plnotučného tvarohu z vaničky Tvaroh plnotučný
200 g 200 g zakysané smetany 30% Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
200 g 200 g smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
1-2 lžíce 1-2 lžíce cukru moučky (podle chuti) Cukr bílý 37.5 g
1 1 želatinový ztužovač za studena Ztužovač želatinový
1 sáček 1 sáček dortového červeného želé Želatina cukrářská
3 lžíce 3 lžíce višňového sirupu (dolít studenou vodou do 250 ml) Sirup višňový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.