Nutriční hodnoty (Fasolada)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 316 kJ / 75 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,12 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,12 g |
| Tuky | 0,42 g |
| – nasycené | 0,09 g |
| – nenasycené | 0,19 g |
| –– mononenasycené | 0,06 g |
| –– polynenasycené | 0,13 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 6,16 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 15 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 13,91 g |
| – cukry | 11,21 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 konzerva 1 konzerva fazolí v tomatové omáčce | Fazole bílé | |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 1 stonek 1 stonek řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 lžička 1 lžička rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 5 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |