Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fasolada)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie316 kJ /
75 kcal
Bílkoviny2,12 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,12 g
Tuky0,42 g
– nasycené0,09 g
– nenasycené0,19 g
–– mononenasycené0,06 g
–– polynenasycené0,13 g
––– omega 30,00 g
Vláknina6,16 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 15 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy13,91 g
– cukry11,21 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 konzerva 1 konzerva fazolí v tomatové omáčce Fazole bílé
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
1 stonek 1 stonek řapíkatého celeru Celer řapíkatý
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
1 lžička 1 lžička rajčatového protlaku Protlak rajčatový 5 g
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.