Nutriční hodnoty (Fasolada)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 316 kJ / 75 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,12 g |
Tuky | 0,42 g |
– nasycené | 0,09 g |
– nenasycené | 0,19 g |
–– mononenasycené | 0,06 g |
–– polynenasycené | 0,13 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 6,16 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 15 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 13,91 g |
– cukry | 11,21 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 konzerva 1 konzerva fazolí v tomatové omáčce | Fazole bílé | |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
1 stonek 1 stonek řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
1 lžička 1 lžička rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 5 g |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |