Nutriční hodnoty (Bramborový guláš s mrkví a fazolemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 6 662 kJ / 1 592 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 40,64 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 23,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,04 g |
| Tuky | 92,80 g |
| – nasycené | 48,16 g |
| – nenasycené | 43,26 g |
| –– mononenasycené | 29,03 g |
| –– polynenasycené | 14,23 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 26,22 g |
| Cholesterol | 134 mg |
| Sodík | 1,43 g |
| Sůl | 3,35 g |
| Sacharidy | 137,73 g |
| – cukry | 15,98 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 700 g 700 g brambor | Brambor zimní | 700 g |
| 60 g 60 g sádla (nebo olej) | Sádlo vepřové | 60 g |
| 85 g 85 g cibule | Cibule čerstvá | 85 g |
| 75 g 75 g mrkve | Mrkev čerstvá | 75 g |
| 2 2 párky (nebo klobásy, nemusí být) | Párek vepřový | 160 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 lžička 1 lžička sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| chilli (podle chuti) | Chilli paprička sušená | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky drceného kmínu | Kmín mletý | 2.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 1 konzerva červených fazolí (410 g) | Fazole červená ledvina sterilované | |
| zelená nať cibulky | Petržel nať čerstvá |