Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bezlepkový ovocný koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie7 979 kJ /
1 907 kcal
Bílkoviny32,85 g
– z toho živočišné bílkoviny16,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,18 g
Tuky19,86 g
– nasycené6,29 g
– nenasycené10,68 g
–– mononenasycené6,39 g
–– polynenasycené4,29 g
––– omega 30,05 g
Vláknina7,08 g
Cholesterol 278 mg
Sodík 619 mg
Sůl1,42 g
Sacharidy385,28 g
– cukry147,48 g
––– laktóza10,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 hrnku 1/2 hrnku celozrnné rýžové mouky Mouka rýžová hladká 125 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku kukuřičné mouky Mouka kukuřičná hladká 125 g
1 sáček 1 sáček vanilkového pudinkového prášku Puding v prášku 48 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku krupicového cukru Cukr bílý 125 g
3/4 hrnku 3/4 hrnku mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 187.5 ml
2 lžíce 2 lžíce bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 30 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky xantanové gumy E415 - Xanthan
vanilková pasta Pasta vanilková
1 lžíce 1 lžíce rumu Rum 17 ml
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
2 2 proužky másla (cca 0,5 cm másla) Máslo kravské 2 g
1 hrst 1 hrst cukru krupice Cukr bílý
1 hrst 1 hrst kukuřičné mouky Mouka kukuřičná hladká
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
ovoce Jahody čerstvé
tuk na vymazání formy Margarín
mouka na vysypání Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.