Nutriční hodnoty (Bezlepkový ovocný koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 7 979 kJ / 1 907 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,85 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 16,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,18 g |
Tuky | 19,86 g |
– nasycené | 6,29 g |
– nenasycené | 10,68 g |
–– mononenasycené | 6,39 g |
–– polynenasycené | 4,29 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 7,08 g |
Cholesterol | 278 mg |
Sodík | 619 mg |
Sůl | 1,42 g |
Sacharidy | 385,28 g |
– cukry | 147,48 g |
––– laktóza | 10,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 hrnku 1/2 hrnku celozrnné rýžové mouky | Mouka rýžová hladká | 125 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku kukuřičné mouky | Mouka kukuřičná hladká | 125 g |
1 sáček 1 sáček vanilkového pudinkového prášku | Puding v prášku | 48 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku krupicového cukru | Cukr bílý | 125 g |
3/4 hrnku 3/4 hrnku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 187.5 ml |
2 lžíce 2 lžíce bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 30 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky xantanové gumy | E415 - Xanthan | |
vanilková pasta | Pasta vanilková | |
1 lžíce 1 lžíce rumu | Rum | 17 ml |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
2 2 proužky másla (cca 0,5 cm másla) | Máslo kravské | 2 g |
1 hrst 1 hrst cukru krupice | Cukr bílý | |
1 hrst 1 hrst kukuřičné mouky | Mouka kukuřičná hladká | |
1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
ovoce | Jahody čerstvé | |
tuk na vymazání formy | Margarín | |
mouka na vysypání | Mouka pšeničná hladká |